HUDA BEAUTY ПАКЕТ
Производи: сенки, контур, хајлајтер, маскара и туш, долготраен кармин и четкици.
Овој пакет е на лимитирана временска промоција, а преостанатото време можете да го видите на почетната страна во најдолниот дел.

За овој пакет ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА низ цела Македонија.