Купи!

Super Goal – Мини фудбалче

699.00ден

Феноменална забава за сите генерации …. шутни, погоди…. победи!
Дозволете им на дечињата малку да се тргнат од секојдневието … од телефоните и компјутерите. Разбудете го и Вие детето во Вас и уживајте во играта мини фудбалче.
Едноставно и лесно за употреба, безбедно, изработено од пластика … нема опасност од повреда, топчињата се лесни и соодветни за овој тип на игра.

УЖИВАЈТЕ! 🙂

Опис

Феноменална забава за сите генерации …. шутни, погоди…. победи!
Дозволете им на дечињата малку да се тргнат од секојдневието … од телефоните и компјутерите. Разбудете го и Вие детето во Вас и уживајте во играта мини фудбалче.
Едноставно и лесно за употреба, безбедно, изработено од пластика … нема опасност од повреда, топчињата се лесни и соодветни за овој тип на игра.

УЖИВАЈТЕ! 🙂