Купи!

Справа за раце, грб и гради – Wonder Arms

499.00ден

Справата Wonder Arms е новитет на пазарот и е една од најбараните справи за вежбање за домашна употреба. Се карактеризира со цврстиот но лесен материјал, нејзината компактност која ја прави лесно транспортибилна и воопшто не зафаќа површина за чување во Вашиот дом.
Во било кое време можете едноставно да ја отворите и да започнете да работите на своето тело. Со само неколку минути два пати во денот, може да постигнете сјајни резултати и да изгледате крајно атрактивно ова лето.
Со Wonder Arms можете да ги зацврстите мускулите на рацете, градите и грбот. Отпорот го регулирате преку бројот на затегнувачи.
Оваа справа можат да ја користат мажи, жени и деца над 12 години.

Препорака на производи во комбинација со Wonder Arms, за комплетно затегнување на целото тело:
Комплет фитнес електро стимулатор, Електро стимулатор за стомачни мускули, Електро стимулатор за зацврстување на задникот и нозете, Мидер со крема акселератор за топење на масни наслаги на стомакот, Појас за слабеење и затегнување на стомачните мускули.

Опис

Справата Wonder Arms е новитет на пазарот и е една од најбараните справи за вежбање за домашна употреба. Се карактеризира со цврстиот но лесен материјал, нејзината компактност која ја прави лесно транспортибилна и воопшто не зафаќа површина за чување во Вашиот дом.
Во било кое време можете едноставно да ја отворите и да започнете да работите на своето тело. Со само неколку минути два пати во денот, може да постигнете сјајни резултати и да изгледате крајно атрактивно ова лето.
Со Wonder Arms можете да ги зацврстите мускулите на рацете, градите и грбот. Отпорот го регулирате преку бројот на затегнувачи.
Оваа справа можат да ја користат мажи, жени и деца над 12 години.

Препорака на производи во комбинација со Wonder Arms, за комплетно затегнување на целото тело:
Комплет фитнес електро стимулатор, Електро стимулатор за стомачни мускули, Електро стимулатор за зацврстување на задникот и нозете, Мидер со крема акселератор за топење на масни наслаги на стомакот, Појас за слабеење и затегнување на стомачните мускули.