Купи!

EMS Hips – електро стимулатор

399.00ден

“EMS Hips” електро стимулаторот е совршена справа за зацврстување и обликување на задникот. Овие глутеусни мускули имаат специфичен облик, а стимулансите на EMS Hips стимулаторот ги опфаќаат целосно, а резултатите се фантастични и видливи уште по првата недела на користење.

Сетот содржи лента, апаратче и упатство за користење.
Истата лента може да се користи и за квадрицепсот и задната ложа од нозете.

Препорачано дневно користење 2 пати по 20 мин.

Погледнете го и стимулаторот за стомак EMS 6 pack, и фитнес комплетот за стомак, раце и нозе. Можете да погледнете и други производи кои би го забрзале процесот на зацврстување на Вашите мускули, губење на вишокот килограми, обликување на телото и др. Разгледајте во делот на Здравје и Спортска опрема.

Опис

“EMS Hips” електро стимулаторот е совршена справа за зацврстување и обликување на задникот. Овие глутеусни мускули имаат специфичен облик, а стимулансите на EMS Hips стимулаторот ги опфаќаат целосно, а резултатите се фантастични и видливи уште по првата недела на користење.
Дозволете си атрактивен и заводлив изглед кој никого нема да остави рамнодушен. Пред се бидете згодни за Вас, а потоа за другите!

Сетот содржи лента, апаратче и упатство за користење.
Истата лента може да се користи и за квадрицепсот и задната ложа од нозете.