Купи!

Електро-стимулатор за цврсти и обликувани стомачни

299.00ден

Нов и модерен електричен уред за цврсти и обликувани стомачни мускули.

– Немате време за активни вежби?
– Немате време за теретана?
– Сакате да изгледате атрактивно? 

Ние Ви нудиме одлично решение со само 20-30 мин. дневно користење на овој уред!

Со помалку од половина час (два пати дневно) дефинирајте ги Вашите “6 pack” стомачни мускули. Намалете неколку килограми, затегнете го абдоминалниот предел на телото и изгледајте крајно атрактивно и заводливо во текот на целата година, особено летниот период. Многу познати модни фигури, спортисти, актери … го користат овој производ. Фудбалерот Кристијано Роналдо јавно го промовираше овој производ и истиот забележа преголем број позитивни критики.

ЕМС (електрична мускулна стимулација ) преку тековната стимулација, директно испраќа сигнал до мускулите, за да се промовира движењето на мускулите.

Придобивки од продуктот:

 • Овој мускулен тонер може да ви помогне да ги тонизирате, затегнете и зајакнете вашите стомачни мускули и да добиете совршена фигура.
  Со редовна употреба на овој производ за 6-8 недели (околу 25 минути, 2 пати на ден, 10мин. ниско ниво, 10мин. средно ниво, 5мин. високо ниво) ќе бидат видливи првите резултати.
 • Шест различни програми со 4 нивоа на интензитет, кои се задолжителни за да помогнат во согорувањето на маснотиите и зацврстување на мускулите.
 • Тоа е еднакво на 2000м трчање, и 60 минути на вежбање.
 • Можете да го користите овој стимулатор во секое време, насекаде. Тој е супер лесен и ултра тенок.
 • Алуминиумски гел со висок квалитет, спроводливоста ја подобрува за 30%.
 • ON / INC: притиснете еднаш за да го вклучите, притиснете повторно да го зголемите интензитетот (4 нивоа на интензитет)
 • Притиснете повеќе пати, и ќе продолжите да го зголемувате интензитетот (ако го вклучите механизмот, но не го зголемите интензитетот, тој автоматски ќе се исклучи по 30 секунди).
 • OFF / DEC: кога интензитетот не е најмал, притиснете го намалувањето на интензитетот, тогаш интензитетот е најмал, притиснете го и ќе се исклучи.

Спецификација:

Големи:18 * 16,8 см
Главно материјално тело: ПЕТ смола гел
Пад: полиакриламид
ЕМС уреди: 3 ААА батерии (не се вклучени)
Влезен извор на енергија: 100-240V, 50 / 60Hz
Излез: DC5V 1000mA

Забелешка:
Не се препорачува употреба на лица со срцеви заболувања и проблеми со дишење, висок крвен притисок, трудници, лица кои имаат вградено пејсмејкер или други електронски и медицински помагала на срцето итн. Не е пепорачливо да се користи додека спиете.

Погледнете уште еден производ кој во комбинација со овој стимулатор би го забрзал процесот на „топење“ масти и зацврстување и обликување на абдоминалните мускули. Кликни тука за појас за затегнување и обликување.
Погледнете го и Електро стимулаторот за зацврстување на задникот, или комплет фитнес електро стимулатор за стомак, раце/нозе.

Опис

Нов и модерен електричен уред за цврсти и обликувани стомачни мускули.

– Немате време за активни вежби?
– Немате време за теретана?
– Сакате да изгледате атрактивно? 

Ние Ви нудиме одлично решение со само 20-30 мин. дневно користење на овој уред!

Со помалку од половина час (два пати дневно) дефинирајте ги Вашите “6 pack” стомачни мускули. Намалете неколку килограми, затегнете го абдоминалниот предел на телото и изгледајте крајно атрактивно и заводливо во текот на целата година, особено летниот период. Многу познати модни фигури, спортисти, актери … го користат овој производ. Фудбалерот Кристијано Роналдо јавно го промовираше овој производ и истиот забележа преголем број позитивни критики.

ЕМС (електрична мускулна стимулација ) преку тековната стимулација, директно испраќа сигнал до мускулите, за да се промовира движењето на мускулите.

Придобивки од продуктот:

 • Овој мускулен тонер може да ви помогне да ги тонизирате, затегнете и зајакнете вашите стомачни мускули и да добиете совршена фигура.
  Со редовна употреба на овој производ за 6-8 недели (околу 25 минути, 2 пати на ден, 10мин. ниско ниво, 10мин. средно ниво, 5мин. високо ниво) ќе бидат видливи првите резултати.
 • Шест различни програми со 4 нивоа на интензитет, кои се задолжителни за да помогнат во согорувањето на маснотиите и зацврстување на мускулите.
 • Тоа е еднакво на 2000м трчање, и 60 минути на вежбање.
 • Можете да го користите овој стимулатор во секое време, насекаде. Тој е супер лесен и ултра тенок.
 • Алуминиумски гел со висок квалитет, спроводливоста ја подобрува за 30%.
 • ON / INC: притиснете еднаш за да го вклучите, притиснете повторно да го зголемите интензитетот (4 нивоа на интензитет)
 • Притиснете повеќе пати, и ќе продолжите да го зголемувате интензитетот (ако го вклучите механизмот, но не го зголемите интензитетот, тој автоматски ќе се исклучи по 30 секунди).
 • OFF / DEC: кога интензитетот не е најмал, притиснете го намалувањето на интензитетот, тогаш интензитетот е најмал, притиснете го и ќе се исклучи.

Спецификација:

Големи:18 * 16,8 см
Главно материјално тело: ПЕТ смола гел
Пад: полиакриламид
ЕМС уреди: 3 ААА батерии (не се вклучени)
Влезен извор на енергија: 100-240V, 50 / 60Hz
Излез: DC5V 1000mA

Забелешка:
Не се препорачува употреба на лица со срцеви заболувања и проблеми со дишење, висок крвен притисок, трудници, лица кои имаат вградено пејсмејкер или други електронски и медицински помагала на срцето итн. Не е пепорачливо да се користи додека спиете.

Погледнете уште еден производ кој во комбинација со овој стимулатор би го забрзал процесот на „топење“ масти и зацврстување и обликување на абдоминалните мускули. Кликни тука за појас за затегнување и обликување.
Погледнете го и Електро стимулаторот за зацврстување на задникот, или комплет фитнес електро стимулатор за стомак, раце/нозе.