Купи!

Сет за инстант топење маснотии

899.00ден

“Tummy tuck slim belly fat” е совршен систем за топење на маснотиите на Вашиот стомак. Дејствува брзо и ефикасно со само 10 минути дневно. Процедурата е лесна, брза и едноставна. Во сетот има крема/акселератор која го забрзува процесот на загревање и топење на масните наслаги. Го мачкате пределот на стомакот, а потоа го ставате појасот/навлаката околу Вашата половина.
Доволни се само 10 минути дневно, а првите резултати ќе ги имате веќе за 7 дена. За побрз и поинтензивен ефект, во овој сет има и компакт диск (CD) со совети, програми и упатства за користење.

СЕТОТ СОДРЖИ:

1 навлака/мидер
1 крема/акселератор
1 метро за мерење на обем
1 ЦД компакт диск со упатство, програми и совети

Погледнете уште неколку производи од оваа област, препорачлива е комбинирана употреба за поинтензивен и посакуван ефект.
Појас за слабеење, обликување и затегнување на стомачните мускули, електро стимулатор за стомачни мускули и комплет фитнес електро стимулатор за стомак, раце и нозе.

Опис

“Tummy tuck slim belly fat” е совршен систем за топење на маснотиите на Вашиот стомак. Дејствува брзо и ефикасно со само 10 минути дневно. Процедурата е лесна, брза и едноставна. Во сетот има крема/акселератор која го забрзува процесот на загревање и топење на масните наслаги. Го мачкате пределот на стомакот, а потоа го ставате појасот/навлаката околу Вашата половина.
Доволни се само 10 минути дневно, а првите резултати ќе ги имате веќе за 7 дена. За побрз и поинтензивен ефект, во овој сет има и компакт диск (CD) со совети, програми и упатства за користење.

СЕТОТ СОДРЖИ:

1 навлака/мидер
1 крема/акселератор
1 метро за мерење на обем
1 ЦД компакт диск со упатство, програми и совети

Погледнете уште неколку производи од оваа област, препорачлива е комбинирана употреба за поинтензивен и посакуван ефект.
Појас за слабеење, обликување и затегнување на стомачните мускули, електро стимулатор за стомачни мускули и комплет фитнес електро стимулатор за стомак, раце и нозе.