Купи!

Камера / видео рекордер за автомобил HD 1080p

799.00ден

Камера воедно и видео рекордер за Вашиот автомобил, може секогаш да биде корисна и практична за одредени ситуации. Моменти со кои секојдневно се среќавате во сообраќајот, во непријатни ситуации за сообраќајни незгоди може да послужат како соодветен доказ за нешто што се случило, за евентуални  кражби, оштетувања на Вашето возило, временски феномени и др.
Снима аудио и видео записи на мемориска картичка кои потоа брзо и едноставно можете да ги префрлите на Вашиот компјутер.

Карактеристики:

 • 2.4 “HD TFT LCD дисплеј
 • Лесен, елегантен дизајн
 • Автоматски започнува со снимање
 • Снимање со голема брзина
 • Брзо снимање на видео, Брз преглед
 • Поддржува приказ во реално време со датум во видеото
 • Циклично снимање и повторно складирање по секција
 • Резолуција на видео: 1080P, 720P
 • Видео формат: MJPEG (AVI)
 • Вградена батерија на полнење
 • Интерфејс за полнач за автомобил: USB2.0
 • Брзина на фреквенцијата на светлината: 50HZ / 60HZ
 • Режим за детекција на движење – Апаратот ќе се вклучи кога ќе открие движење пред камерата
 • Заклучување на датотеки
 • Енергетски интерфејс: 5VDC / 1A
 • Поддржува ноќен режим во услови на недоволна осветленост
 • 2 светлосни LED диоди
 • Ултра широкоаголен објектив (5MP CMOS)
 • Широк агол: 120 степени
 • Резолуција на камерата 5M (2592 x 1944)
 • Поддржува Loop / циклично снимање
 • Режим на автоматско исклучување
 • Поддржува Micro SDHC / TF мемориски картички до 32GB

Погледнете ја паркинг камерата за во автомобил, Full HD водоотпорна спортска / фамилијарна камера, IP камерата за надгледување од било каде, MP5 Bluetooth плеер за во автомобил со видео дисплеј.

Опис

Камера воедно и видео рекордер за Вашиот автомобил, може секогаш да биде корисна и практична за одредени ситуации. Моменти со кои секојдневно се среќавате во сообраќајот, во непријатни ситуации за сообраќајни незгоди може да послужат како соодветен доказ за нешто што се случило, за евентуални  кражби, оштетувања на Вашето возило, временски феномени и др.
Снима аудио и видео записи на мемориска картичка кои потоа брзо и едноставно можете да ги префрлите на Вашиот компјутер.

Карактеристики:

 • 2.4 “HD TFT LCD дисплеј
 • Лесен, елегантен дизајн
 • Автоматски започнува со снимање
 • Снимање со голема брзина
 • Брзо снимање на видео, Брз преглед
 • Поддржува приказ во реално време со датум во видеото
 • Циклично снимање и повторно складирање по секција
 • Резолуција на видео: 1080P, 720P
 • Видео формат: MJPEG (AVI)
 • Вградена батерија на полнење
 • Интерфејс за полнач за автомобил: USB2.0
 • Брзина на фреквенцијата на светлината: 50HZ / 60HZ
 • Режим за детекција на движење – Апаратот ќе се вклучи кога ќе открие движење пред камерата
 • Заклучување на датотеки
 • Енергетски интерфејс: 5VDC / 1A
 • Поддржува ноќен режим во услови на недоволна осветленост
 • 2 светлосни LED диоди
 • Ултра широкоаголен објектив (5MP CMOS)
 • Широк агол: 120 степени
 • Резолуција на камерата 5M (2592 x 1944)
 • Поддржува Loop / циклично снимање
 • Режим на автоматско исклучување
 • Поддржува Micro SDHC / TF мемориски картички до 32GB

Погледнете ја паркинг камерата за во автомобил, Full HD водоотпорна спортска / фамилијарна камера, IP камерата за надгледување од било каде, MP5 Bluetooth плеер за во автомобил со видео дисплеј.