Купи!

Radio / MP5 плеер со Bluetooth и дисплеј за автомобил

2,999.00ден

Radio / MP5 плеер со дисплеј погоден за секој автомобил. Има Bluetooth и можност да се поврзе предна/задна камера на дисплејот.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • USB
 • Bluetooth
 • TF/MS картичка
 • Даличински управувач
 • Радио
 • Часовник
 • MP5
 • Поддршка за поврзување на предна/задна камера
 • Стерео
 • Music TAG
 • Ги поддржува сите познати аудио и видео формати
 • 4.1″ TFT дисплеј

Доколку сакате можете да нарачате и задна камера за Вашиот автомобил, компактибилна и лесна за инсталација на овој уред.
Кликнете тука за задна камера.

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Опис

Radio / MP5 плеер со дисплеј погоден за секој автомобил. Има Bluetooth и можност да се поврзе предна/задна камера на дисплејот.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • USB
 • Bluetooth
 • TF/MS картичка
 • Даличински управувач
 • Радио
 • Часовник
 • MP5
 • Поддршка за поврзување на предна/задна камера
 • Стерео
 • Music TAG
 • Ги поддржува сите познати аудио и видео формати
 • 4.1″ TFT дисплеј

Доколку сакате можете да нарачате и задна камера за Вашиот автомобил, компактибилна и лесна за инсталација на овој уред.
Кликнете тука за задна камера.

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!