Купи!

Водоотпорна Full HD камера

999.00ден

Водоотпорна Full HD камера за сите спортски, друштвени и фамилијарни моменти. Погодна за спортови на снег, вода, велосипедизам, екстремни спортови и др.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Воодоотпорна до 30 метри
1.3MP камера
Full HD 1080p
2-инчен LCD дисплеј
Поддршка за Micro SD мемориска картичка
Батерија 900mAh со издржливост до 90 мин.
Микро USB
Широк агол: 140 степени
Јазична поддршка
Време на полнење: 4 часа
Видео резолуција: 1080p (1920 x 1080) 15fps, 720p (1280 x 720) 30fps

Опис

Водоотпорна Full HD камера за сите спортски, друштвени и фамилијарни моменти. Погодна за спортови на снег, вода, велосипедизам, екстремни спортови и др.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Воодоотпорна до 30 метри
1.3MP камера
Full HD 1080p
2-инчен LCD дисплеј
Поддршка за Micro SD мемориска картичка
Батерија 900mAh со издржливост до 90 мин.
Микро USB
Широк агол: 140 степени
Јазична поддршка
Време на полнење: 4 часа
Видео резолуција: 1080p (1920 x 1080) 15fps, 720p (1280 x 720) 30fps