Купи!

IP Wireless камера за надгледување V21

1,299.00ден

IP Wireless камерата е најиновативен производ од овој тип и максимално едноставна за користење. Чувствувајте се секогаш безбедно во Вашиот дом, заштитете го работното место и имајте мирни мигови со вашето бебе додека спие. Камерата реагира на движење, глас (во два правци) и можете да ја управувате хоризонтално и вертикално и да ја надгледувате од Вашиот мобилен уред, компјутер, лаптоп, таблет и др.
Се што и треба на оваа камера е интернет конекција.

НАЈНОВИОТ V21 МОДЕЛ Е СО ТРИ АНТЕНИ ЗА ПОДОБАР WI-FI СИГНАЛ И ДОМЕТ

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Linux оперативен систем
 • Надгледување преку апликација
 • Ротирање хоризонтално и вертикално
 • Снимање на картица или директно на телефон
 • Аудио комуникација во два правци
 • Аларм при движење и автоматско снимање
 • Night Vision – одлична ноќна слика
 • 1 милион сензор пиксели (CMOS)
 • Видео квалитет VGA@25fps
 • Подржува TF мемориска картичка
 • Повеќе видови на аларми (звук, скриншот, испраќање маил и др.)
 • Wireless 802.11b/g/n
 • Wireless домет 100 метри
 • Струја – DC 5V 2A
 • Јачина 1.5W
 • Димензии: 95*130*135мм
 • 106 MP камера (Full HD)

Камерата е со три антени и има најдобар домет на Wi-Fi сигналот.
На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Опис

IP Wireless камерата е најиновативен производ од овој тип и максимално едноставна за користење. Чувствувајте се секогаш безбедно во Вашиот дом, заштитете го работното место и имајте мирни мигови со вашето бебе додека спие. Камерата реагира на движење, глас (во два правци) и можете да ја управувате хоризонтално и вертикално и да ја надгледувате од Вашиот мобилен уред, компјутер, лаптоп, таблет и др.
Се што и треба на оваа камера е интернет конекција.
НАЈНОВИОТ V21 МОДЕЛ Е СО ТРИ АНТЕНИ ЗА ПОДОБАР WI-FI СИГНАЛ И ДОМЕТ

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Linux оперативен систем
 • Надгледување преку апликација
 • Ротирање хоризонтално и вертикално
 • Снимање на картица или директно на телефон
 • Аудио комуникација во два правци
 • Аларм при движење и автоматско снимање
 • Night Vision – одлична ноќна слика
 • 1 милион сензор пиксели (CMOS)
 • Видео квалитет VGA@25fps
 • Подржува TF мемориска картичка
 • Повеќе видови на аларми (звук, скриншот, испраќање маил и др.)
 • Wireless 802.11b/g/n
 • Wireless домет 100 метри
 • Струја – DC 5V 2A
 • Јачина 1.5W
 • Димензии: 95*130*135мм
 • 106 MP камера (Full HD)

Камерата е со три антени и има најдобар домет на Wi-Fi сигналот.
На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!