Купи!

База со два бежични микрофони

1,199.00ден

Професионален комплет од база со два бежични микрофони погодни за настапи на бендови, караоке забави, евенти и др.
Базата работи на струја 220V, а микрофоните на 9V коцкаста батерија. Произведуваат одличен звук и имаат домет над 10 метри кој што можете да го регулирате со антените на базата.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Модел/бренд – K&K
– Јачина – 220V – 50Hz
– Фрекфенција (VHF 180-270 MHz),
– Јачина на глас. (80dB),
– Јачина на фр. 18KHz,
– Аутпут (0 – 400mV)

СОДРЖИ: 

– База со две антени
– Два бежични микрофона
– Кабелче за струја
– Кабелче со две големи банана приклучоци за поврзување на базата со појачало/звучник и др.

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Погледни и еден бежичен микрофон со рисивер, караоке микрофон со звучник и Bluetooth, караоке звучникот со Bluetooth е одличен звучник во комбинација со овие два бежични микрофона за одлична караоке забава.

Опис

Професионален комплет од база со два бежични микрофони погодни за настапи на бендови, караоке забави, евенти и др.
Базата работи на струја 220V, а микрофоните на 9V коцкаста батерија. Произведуваат одличен звук и имаат домет над 10 метри кој што можете да го регулирате со антените на базата.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Модел/бренд – K&K
– Јачина – 220V – 50Hz
– Фрекфенција (VHF 180-270 MHz),
– Јачина на глас. (80dB),
– Јачина на фр. 18KHz,
– Аутпут (0 – 400mV)

СОДРЖИ: 

– База со две антени
– Два бежични микрофона
– Кабелче за струја
– Кабелче со две големи банана приклучоци за поврзување на базата со појачало/звучник и др.

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Погледни и еден бежичен микрофон со рисивер, караоке микрофон со звучник и Bluetooth, караоке звучникот со Bluetooth е одличен звучник во комбинација со овие два бежични микрофона за одлична караоке забава.