Купи!

Бежичен професионален микрофон

699.00ден

Професионален бежичен микрофон за професионална и друштвена пригода. Може да се користи за настапи или домашни караоке забави.

СОДРЖИ:

  • 1 бежичен микрофон
  • 1 wireless примач (receiver)
  • 1 wireless антена за микрофонот
  • 2 батерии

Погледнете го Караоке Bluetooth микрофонот

Опис

Професионален бежичен микрофон за професионална и друштвена пригода. Може да се користи за настапи или домашни караоке забави.

СОДРЖИ:

  • 1 бежичен микрофон
  • 1 wireless примач (receiver)
  • 1 wireless антена за микрофонот
  • 2 батерии

Погледнете го Караоке Bluetooth микрофонот