NAKED сенки за крајно атрактивен изглед

NAKED сенки за крајно атрактивен изглед

800.00 ден 290.00 ден

Зголемете ја својата самодоверба и имајте крајно неодолив и заводлив изглед.
NAKED сенките се исклучително квалитетни и долготрајни.
Цената од 290 ден. е промотивна само оваа недела.
– Содржи 12 нијанси и четкичка за нанесување.

Description

Изгледајте максимално атрактивно и бидете неодолива дама за секој маж.
NAKED сенките се исклучително квалитетни и долготрајни.
Оваа цена од 290 ден. е промотивна оваа недела.
– Содржи 12 нијанси и четкичка за нанесување.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NAKED сенки за крајно атрактивен изглед”

Your email address will not be published.

Go to Top