Купи!

Hot Shapers – хеланки за слабеење

499.00ден

Изработени од NEOTEX која ја зголемува основната температура на вашето тело, вие ќе се потите многу повеќе додека вежбате, одите, трчате, ги вршите секојдневните домашни обврски… или едноставно додека одмарате или гледате телевизија. Со Hot Shapers, ќе се потите и ќе слабеете 4 пати побрзо отколку со било која друга облека!

 • Ги затега мускулите на нозете, задникот и долниот дел од стомакот
 • Добивате поубав облик на телото
 • Помага при горење маснотии
 • Помога при губење килограми
 • Помага при топење на целулитот
 • Осеќајте се посамоуверено
 • Максимално удобни
 • За секојдневно носење или за вежбање
 • Достапни големини: S, M, L

Грижете се за Вашето дело и изгледајте самоуверено, заводливо и крајно атрактивно.
Погледнете и други производи за слабеење, затегнување и зацврстување на Вашите мускули.
Појас за обликување и затегнување на стомакот, Електро стимулатор за стомачните мускули, Комплет фитнес електро стимулатор за целото тело.
При нарачка, во следниот чекор во полето за коментар напишете ја големината што сакате да ја нарачате (S, L или M).
Големината е од прилика околу колена, во зависност од висината.
Овој производ не се заменува, од хигиенски причини.

Опис

Изработени од NEOTEX која ја зголемува основната температура на вашето тело, вие ќе се потите многу повеќе додека вежбате, одите, трчате, ги вршите секојдневните домашни обврски… или едноставно додека одмарате или гледате телевизија. Со Hot Shapers, ќе се потите и ќе слабеете 4 пати побрзо отколку со било која друга облека!

 • Ги затега мускулите на нозете, задникот и долниот дел од стомакот
 • Добивате поубав облик на телото
 • Помага при горење маснотии
 • Помога при губење килограми
 • Помага при топење на целулитот
 • Осеќајте се посамоуверено
 • Максимално удобни
 • За секојдневно носење или за вежбање
 • Достапни големини: S, M, L

Грижете се за Вашето дело и изгледајте самоуверено, заводливо и крајно атрактивно.
Погледнете и други производи за слабеење, затегнување и зацврстување на Вашите мускули.
Појас за обликување и затегнување на стомакот, Електро стимулатор за стомачните мускули, Комплет фитнес електро стимулатор за целото тело.
При нарачка, во следниот чекор во полето за коментар напишете ја големината што сакате да ја нарачате (S, L или M).
Големината е од прилика околу колена, во зависност од висината.