Купи!

Тример – машинка 3 во 1 (златно-модерен дизајн)

799.00ден

ProGemei Тример/машинка (златно-модерен дизајн) за потстрижување коса, брада и др. делови од телото, комплетно бричење и кратење на влакната во носот.
Отстранете ги несаканите влакнести површини по целото тело, носот, обликувајте делови од брадата, баќембардите и изгледајте секогаш уредно и средено.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

* Квалитетна батерија и полнач (220-240V 50/60Hz )
* Остро сечило од не’рѓосувачки челик
* Три додатоци (стрижење, бричење, тример за нос)
* Издржливост со полна батерија 45-60 мин.
* Кабел и масло за подмачкување

Погледнете и други модели: YOKO 3 во 1, ProGemei дигитален уред 3 во 1 со USB (НОВО), ProGemei 3 во 1, Rozia мала или Rozia голема

Опис

ProGemei Тример/машинка (златно-модерен дизајн) за потстрижување коса, брада и др. делови од телото, комплетно бричење и кратење на влакната во носот.
Отстранете ги несаканите влакнести површини по целото тело, носот, обликувајте делови од брадата, баќембардите и изгледајте секогаш уредно и средено.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

* Квалитетна батерија и полнач (220-240V 50/60Hz )
* Остро сечило од не’рѓосувачки челик
* Три додатоци (стрижење, бричење, тример за нос)
* Издржливост со полна батерија 45-60 мин.
* Кабел и масло за подмачкување

Погледнете и други модели: YOKO 3 во 1, ProGemei дигитален уред 3 во 1 со USB (НОВО), ProGemei 3 во 1, Rozia мала или Rozia голема