Купи!

Дигитален тример/машинка 3 во 1 со USB

899.00ден

НОВО! Дигитален тример 3 во 1 – ProGemei! Нов тример на пазарот … исклучително квалитетен уред со кој бе проблем ќе ја скратите косата, влакната во носот, ќе ги скратите и обликувате баќембардите, брадата или целосно ќе ја избричите. Дисплејот Ви покажува колку е полна батеријата. Уредот има и USB приклучок, така што Ви овозможува полнење на батеријата во автомобил, од компјутер, лаптоп, Power Bank и др.

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:

– машинка
– 3 додатоци (потстрижување, бричење и тример за нос)
– USB кабелче
– течност за подмачкување
– четкичка за чистење на клиповите

Погледнете и други тримери: Gemei тример за потстрижување, YOKO тример 3 во 1, Rozia тример и др.

Опис

НОВО! Дигитален тример 3 во 1 – ProGemei! Нов тример на пазарот … исклучително квалитетен уред со кој бе проблем ќе ја скратите косата, влакната во носот, ќе ги скратите и обликувате баќембардите, брадата или целосно ќе ја избричите. Дисплејот Ви покажува колку е полна батеријата. Уредот има и USB приклучок, така што Ви овозможува полнење на батеријата во автомобил, од компјутер, лаптоп, Power Bank и др.

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:

– машинка
– 3 додатоци (потстрижување, бричење и тример за нос)
– USB кабелче
– течност за подмачкување
– четкичка за чистење на клиповите