Купи!

Тример за коса, брада и др. – Rozia (голема)

799.00ден

ROZIA Тример/машинка (голема) за потстрижување коса, брада и др. делови од телото.
Изгледајте секогаш уредно, отстранете ги несаканите влакнести површини, обликувајте делови од брадата, косата и сл.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

* Квалитетна батерија и полнач (220-240V 50/60Hz )
* Остро сечило од не’рѓосувачки челик
* Издржливост со полна батерија 60-90 мин.
* Четири клипери за потстрижување 3,6,9 и 12мм
* Кабел, четкичка и масло за подмачкување

Погледнете и други модели: YOKO 3 во 1Rozia мала или Gemei

Опис

ROZIA Тример/машинка (голема) за потстрижување коса, брада и др. делови од телото.
Изгледајте секогаш уредно, отстранете ги несаканите влакнести површини, обликувајте делови од брадата, косата и сл.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

* Квалитетна батерија и полнач (220-240V 50/60Hz )
* Остро сечило од не’рѓосувачки челик
* Издржливост со полна батерија 60-90 мин.
* Четири клипери за потстрижување 3,6,9 и 12мм
* Кабел и масло за подмачкување

Погледнете и други модели: YOKO 3 во 1Rozia мала или Gemei