Купи!

Отстранувач на влакна на лице

399.00ден

ИНОВАЦИЈА ВО КОЗМЕТИКАТА!
Прекрасен производ за секојдневна употреба! Брзо и ефикасно ги отстранува несаканите влакна од нежните места како надусниците, вратот, брадата, бакембардите, вегите и др.

 • Одличен за отстранување на влакенцата околу усните, вратот, обликување на веѓите и останатите делови од лицето.
 • Елегантен дизајн во форма на кармин за да можете да го имате секогаш со вас.
 • Се состои од 🖍 18К позлатена глава 🖍, која е хипоалергенична и приспособлива на сите видови на кожа.
 • Вграденото светло кое е составен дел од овој тример овозможува темелно вадење на влакната.
 • Има мало ротирачко сечило со чија помош безболно и нежно ќе ги отстраните влакната.
 • Практичен дизајн на кармин, па можете секаде да го носите со вас.
 • Производот е хипоалерген – одобрен од дерматолозите!

Погледнете го производот за нега на лице, вакум за отстранување на акни, црнки и др.

Опис

ИНОВАЦИЈА ВО КОЗМЕТИКАТА!
Прекрасен производ за секојдневна употреба! Брзо и ефикасно ги отстранува несаканите влакна од нежните места како надусниците, вратот, брадата, бакембардите, вегите и др.

 • Одличен за отстранување на влакенцата околу усните, вратот, обликување на веѓите и останатите делови од лицето.
 • Елегантен дизајн во форма на кармин за да можете да го имате секогаш со вас.
 • Се состои од 🖍 18К позлатена глава 🖍, која е хипоалергенична и приспособлива на сите видови на кожа.
 • Вграденото светло кое е составен дел од овој тример овозможува темелно вадење на влакната.
 • Има мало ротирачко сечило со чија помош безболно и нежно ќе ги отстраните влакната.
 • Практичен дизајн на кармин, па можете секаде да го носите со вас.
 • Производот е хипоалерген – одобрен од дерматолозите!