Купи!

Дигитален апарат за мерење крвен притисок

1,399.00ден

Дигитален апарат за мерење крвен притисок.

Овој уред овозможува максимално прецизно мерење на крвниот притисок. Дигиталниот резултат едноставно не може да биде погрешен. Едноставен е за употреба, така што се мери на надлактицата. Работи на батерии и доволно квалитетен за долгогодишна употреба.
Внимавајте на Вашето здравје, сепак високиот крвен притисок може да биде многу опасен и секогаш треба да се следи.

Сите детали и спецификации можете да ги видите  преку сликите.
<—- Кликнете на сликата.

Овој апарат има гаранција на прво вклучување и за било какво евентуално оштетување или неисправност, веднаш ќе биде заменет!
На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Опис

Дигитален апарат за мерење крвен притисок.

Овој уред овозможува максимално прецизно мерење на крвниот притисок. Дигиталниот резултат едноставно не може да биде погрешен. Едноставен е за употреба, така што се мери на надлактицата. Работи на батерии и доволно квалитетен за долгогодишна употреба.
Внимавајте на Вашето здравје, сепак високиот крвен притисок може да биде многу опасен и секогаш треба да се следи.

Сите детали и спецификации можете да ги видите  преку сликите.
<—- Кликнете на сликата.

Сетот вклучува комплет апарат за мерење притисок, ташничка за него и упатство за користење.

Овој апарат има гаранција на прво вклучување и за било какво евентуално оштетување или неисправност, веднаш ќе биде заменет!
На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!