NAKED HEAT сенки – *НОВО

NAKED HEAT сенки – *НОВО

1,400.00 ден 499.00 ден

NAKED HEAT – најновиот избор од колекцијата на NAKED.
Со внимателно одбраните 12 нијанси, добивате уникатен изглед и поглед на кој никој не би останал рамнодушен.
Оваа колекција стана посебно барана и атрактивна помеѓу светски познатите актерки.

* Црвста кутија
* 12 нијанси на сенки
* Четкичтка за нанесување
* Огледалце

Погледнете и други сенки со сличен квалитет и цена. Кликни тука за NAKED2, KYLIE KYSHADOWHUDA BEAUTY Megane

Description

NAKED HEAT – најновиот избор од колекцијата на NAKED.
Со внимателно одбраните 12 нијанси, добивате уникатен изглед и поглед на кој никој не би останал рамнодушен.
Оваа колекција стана посебно барана и атрактивна помеѓу светски познатите актерки.

* Црвста кутија
* 12 нијанси на сенки
* Четкичтка за нанесување
* Огледалце

Погледнете и други сенки со сличен квалитет и цена. Кликни тука за NAKED2, KYLIE KYSHADOWHUDA BEAUTY Megane

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “NAKED HEAT сенки – *НОВО”

Your email address will not be published.

Go to Top