Отстранувач на гребнатини – Scratch Remover

Отстранувач на гребнатини – Scratch Remover

1,650.00 ден 699.00 ден

Гребнатини на Вашиот автомобил или мотор ?
Со Scratch Remvoer тоа повеќе не претставува проблем.

✅ SCRATCH REMOVER е револуционерен лек за коли и мотори што ќе ви заштеди пари и нерви.
✅ Најбрзиот и најлесниот начин за отстранување на гребнатини и ознаки на вашиот автомобил или мотор
✅ Тајната е комерцијална формула која ја пополнува секоја гребнатинка со милион микро честички
Чекор 1: Нанесете од лакот (бр.1) на оштетената област и 1-2 мин. енергично полирајте со чиста памучна крпа. Отстранете го остатокот со влажна крпа.
SCRATCH REMOVER не го полира или гребе вашиот автомобил.
Најголем резултат имаат нови, плитки и некородирани гребнатини.

Description

Гребнатини на Вашиот автомобил или мотор ?
Со Scratch Remvoer тоа повеќе не претставува проблем.

✅ SCRATCH REMOVER е револуционерен лек за коли и мотори што ќе ви заштеди пари и нерви.
✅ Најбрзиот и најлесниот начин за отстранување на гребнатини и ознаки на вашиот автомобил или мотор
✅ Тајната е комерцијална формула која ја пополнува секоја гребнатинка со милион микро честички
Чекор 1: Нанесете од лакот (бр.1) на оштетената област и 1-2 мин. енергично полирајте со чиста памучна крпа. Отстранете го остатокот со влажна крпа.
SCRATCH REMOVER не го полира или гребе вашиот автомобил.

Go to Top