Купи!

Мини вакум USB правосмукалка

799.00ден

Опис

Со својата голема вшмукувачка моќ наменета е за брза реакција во домот пр. за трошки и слични нечистотии, како и за одржување на хигиена во автомобилот.
– има вградена батерија 2000mAh
– се полни со USB кабелче.
– активност со едно полнење: 15 миннути.
– вшмукувачка моќ: 4500pa
– LED светло
– боја: црна