Купи!

Супер торба за плажа

499.00ден

Залиха: 6

Опис

Одчичен ZIP дизајн на торбица со две нивоа, за на плажа. Супер издржлива од јако сонце, вода, песок и др.
Долното ниво е наменето за храна или за козметика, со обложени страни за зачувување на температурата и се затвора со патент.
Горниот дел е мрежест, наменет за алишта, пешкир и сл.

Удобна ергономска рачка за носење.