Купи!

Спортски смарт саат 2022

599.00ден

Најновиот модел на спортски смарт часовник 2022 кој изобилува со функции, совршен и модерен изглед, одлична батерија и отпорен на пот.

ФУНКЦИИ:
АЛАРМ, ПОРАКИ, СААТ, КАЛЕНДАР, REMOTE СЕТИНЗИ и CAPTURE КОНТРОЛА, МУЗИКА, НОТИФИКАЦИИ, СЛИП МОНИТОР, ПРИТИСОК, ПУЛС, КИСЛОРОД, ЧЕКОРИ, КАЛОРИИ, ДИСТАНЦА, РЕСУЛТАТИ, “FIND MY DEVICE”.

Опис

Најновиот модел на спортски смарт часовник 2022 кој изобилува со функции, совршен и модерен изглед, одлична батерија и отпорен на пот.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Чип: ARM32,
Поддржува: ios 9.0  android 5.1
Батерија: 3.7v 260m
Резолуција: 1.3″,340*340

ФУНКЦИИ:
АЛАРМ, ПОРАКИ, СААТ, КАЛЕНДАР, REMOTE СЕТИНЗИ и CAPTURE КОНТРОЛА, МУЗИКА, НОТИФИКАЦИИ, СЛИП МОНИТОР, ПРИТИСОК, ПУЛС, КИСЛОРОД, ЧЕКОРИ, КАЛОРИИ, ДИСТАНЦА, РЕСУЛТАТИ, “FIND MY DEVICE”. Часовникот е достапен во црна боја.