Купи!

SLIM PATCH магнетни ленти за слабеење

499.00ден

SLIM PATCH е нов револуционерен третман за слабеење кој брзо, лесно и ефикасно ќе ги реши сите ваши проблеми со тежината.
Направен на база на исклучиво природни состојки! Брзо и ефикасно губење на вишокот килограми, на здрав и лесен начин.
Обликувајте го Вашето тело, изгледајте заводливо, атрактивно и бидете полни со самодоверба.
– Го забрзува процесот на топење масти
– Ја блокира апсорбцијата на маснотии во телото
Го забрзува метаболизмот и дава повеќе енергија
Го потиснува апетитот и ја редуцира гладта
Го подобрува расположението и го намалува стресот
Активно го блокира навлегувањето на понатамошни масти и ги отстранува токсините кои се изградени во телото
Ефисканоста на SLIM PATCH е докажана преку бројни научни студии и истражувања.
Исто така се многу удобни може да ги носите во вашиот дом или канцеларија.
Пакување: Една опаковка SLIM PATCH содржи 30 лепенки.
– Како се употребува?
• Залепете ја лепенката на посакуваното подрачје.
• Направете го тоа пред појадокот.
• Лепенката носете ја 12 часа, а потоа заменете ја со нова,
• Можете да ја користите на стомакот, задникот, рацете, бедрата.
• Не прескокнувајте оброци.
• Пијте повеќе вода.
Слични производи кои може да се комбинираат со овој производ: Hot Shapers, ЕМС Електро стимулатор.

Опис

SLIM PATCH е нов револуционерен третман за слабеење кој брзо, лесно и ефикасно ќе ги реши сите ваши проблеми со тежината.
– Го забрзува процесот на топење масти
– Ја блокира апсорбцијата на маснотии во телото
Го забрзува метаболизмот и дава повеќе енергија
Го потиснува апетитот и ја редуцира гладта
Го подобрува расположението и го намалува стресот
Активно го блокира навлегувањето на понатамошни масти и ги отстранува токсините кои се изградени во телото
Ефисканоста на SLIM PATCH е докажана преку бројни научни студии и истражувања.
Исто така се многу удобни може да ги носите во вашиот дом или канцеларија.
Пакување: Една опаковка SLIM PATCH содржи 30 лепенки.
– Како се употребува?
• Залепете ја лепенката на посакуваното подрачје.
• Направете го тоа пред појадокот.
• Лепенката носете ја 12 часа, а потоа заменете ја со нова,
• Можете да ја користите на стомакот, задникот, рацете, бедрата.
• Не прескокнувајте оброци.
• Пијте повеќе вода.