Купи!

Котурче филаменти за 3D пенкало (10m)

299.00ден

Додаток PLA филаменти за 3Д ПЕНКАЛО. Конкретно големината и температурата на топење е за 3D пенкалото купени само од кај нас. Од други места не гарантираме дека ќе бидат соодветни.
Доколку сакате некоја конкретна боја, напишете во коментар.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Дебелина: 1.75mm
  • Темп. на топење 160-200 ст.
  • Достапност во 20 различни бои
  • Должина: 10 метри по боја

Цената е за 10м. односно за една боја. Во полето за коментар наведета каква боја/бои сакате.

Доколку сакате да нарачате 3D пенкало, кликнете тука!

SKU: 3D-F10 Категории , , , Ознаки: ,

Опис

Додаток PLA филаменти за 3Д ПЕНКАЛО. Конкретно големината и температурата на топење е за 3D пенкалото купени само од кај нас. Од други места не гарантираме дека ќе бидат соодветни.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

  • Дебелина: 1.75mm
  • Темп. на топење 160-200 ст.
  • Избор на 20 различни бои
  • Должина: 10m по боја (котурче)