Купи!

3D пенкало за цртање во воздух

999.00ден

Доколку нарачате веднаш, ќе добиете БЕСПЛАТНО уште едно котурче филаменти од 10м  за пенкалцето.

Опис

3D PEN е 3Д револуционерно пенкало коешто црта во воздух. Работи со ABS пластика (материјал којшто се употребува во многу 3Д печатачи), а може да црта во воздух или на некаква површина. Едноставно е за употреба и не му е потребен компјутер или софтвер за да работи. Едноставно приклучете го во струја и за неколку минути нацртајте сѐ што сакате! Доколку знаете да чкртате, цртате или едноставно да го мрдате прстот низ воздухот, тогаш ќе знаете и да го користите 3DPEN.

Изненадете ги Вашите најмили со оваа прекрасна керативна алатка.
Одлично за ПОДАРОК!