Купи!

Bluetooth слушалки (Earbuds 2023) со бежично полнење

599.00ден

Опис

Комплет Bluetooth слушалки H1 и H2 се НОВИ МОДЕЛИ кои покрај квалитетниот звук, батерија и одличниот дизајн, нудат и БЕЖИЧНО ПОЛНЕЊЕ на кутијата, каква што имаат само луксузните уреди.
Извонредна слушалка со квалитетен звук со ултра-ниска потрошувачка на енергија Bluetooth V5.0, создава најдобар стерео звук од 360 степени и одличен бас звук. Батеријата со мини-моќ може да ги полни слушалките до 3 пати.
Со овој модел покрај тоа што можете да слушате музика на двете слушалки, исто така повикот може да биде воспоставен исто преку двете слушалки за разлика од претходните модели, каде што повик можеше да се оствари само преку една слушалка.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

● Компактен и лесен дизајн кој ги намалува притисоците на вашите уши
● Интелигентната кутија за полнење овозможува брзо полнење и издржливост
● Поддршка за бежично полнење на кутијата (НЕ ВИ ТРЕБААТ КАБЛИ)
● Овозможување на две лица да ја слушаат истата песна без пречка на слушалката
● Ергономски дизајн, мали детали кои ја штитат слушалката од паѓање кога вежбате напорно

Содржина на пакувањето: 2 x Bluetooth слушалки, 1х кутија со батерија за слушалките, 1 x USB кабел, 1 x англиски прирачник,