Купи!

Чоколадна фонтана

799.00ден

Елегантна чоколадна фонтана на три нивоа е совршена за сите специјални прилики! Едноставно ставете бело или темно чоколадо и вклучете го апаратот. Чоколадната фонтана го носи чоколадото на врвот на кулата каде што тече надолу по секое ниво, создавајќи прекрасна глетка.
Можете да правите чоколадирано овошје или други колачиња со свежо топено чоколадо.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • моќност 65W
 • напон: 230V, 50Hz
 • димензии на производот: 23х16см
 • фонтаната треба добро да биде нивелирана за да се добие ефектот
 • напомена: не ставајте храна што се распаѓа во чоколадната фонтана, тоа ќе влијае на формирањето на ефектот на фонтаната, па дури и да ја заглави и да предизвика дефект на машината
 • по инсталација на машината и нејзино нивелирање, ве молиме приклучете ја моќноста, прво притиснете го левото копче за топлина(загревање) и почекајте 5 минути а потоа ставете го чоколадото да се стопи во садот од нерќосувачки челик, откако ќе се растопи чоколадото притиснете го десното копче за да стартува фонтаната.

Опис

Елегантна чоколадна фонтана на три нивоа е совршена за сите специјални прилики! Едноставно ставете бело или темно чоколадо и вклучете го апаратот. Чоколадната фонтана го носи чоколадото на врвот на кулата каде што тече надолу по секое ниво, создавајќи прекрасна глетка.
Можете да правите чоколадирано овошје или други колачиња со свежо топено чоколадо.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • моќност 65W
 • напон: 230V, 50Hz
 • димензии на производот: 23х16см
 • фонтаната треба добро да биде нивелирана за да се добие ефектот
 • напомена: не ставајте храна што се распаѓа во чоколадната фонтана, тоа ќе влијае на формирањето на ефектот на фонтаната, па дури и да ја заглави и да предизвика дефект на машината
 • по инсталација на машината и нејзино нивелирање, ве молиме приклучете ја моќноста, прво притиснете го левото копче за топлина(загревање) и почекајте 5 минути а потоа ставете го чоколадото да се стопи во садот од нерќосувачки челик, откако ќе се растопи чоколадото притиснете го десното копче за да стартува фонтаната.