Купи!

Сигурносен ранец со Power Bank

899.00ден

Модерен сигурносен ранец со Powerbank

 • Најдобриот ранец на светот!
 • Anti-theft механизам (против кражба)
 • Твоите лични работи конечно ќе бидат потполно безбедни. Тајната на сигурноста е во тоа што патентот се наоѓа на невообичаено место – на грбната страна. Додека стоиш во автобус или чекаш во ред, никој нема да може да го отвори овој ранец.
 • USB влез/излез за Power Bank батеријата за полнење на вашиот телефон. Кога ќе го вклучиш Power bank полначот и ќе го поврзеш со внатрешниот USB влез во ранецот, надворешниот USB излез го поврзуваш со телефонот и го полниш телефонот без отворање на ранецот и вадење на екстерната батерија Power bank.
 • Избалансирана тежина за помалку напор на вашиот грб – дo 25% помалку оптеретување
 • Воздушна пропустливост – повеќеслојни сунѓери од грбната страна за максимален проток воздух за минимално потење
 • Пластично појачување под текстилниот материјал кое им отежнува на џепчиите да направат засек со скалпел на ранецот
 • Скриени џебови – овие џебови никој освен тебе не може да ги отвори додека го носиш ранецот на грб
 • Се прилагодува на твојот грб – дизајниран за предметите во твојот ранец да се потпираат наспроти твојот грб, а џебот пред лумбалниот дел пружа дополнителен комфор
 • Совршено организиран – секој предмет во ранецот ќе има соодветно место: лаптоп, таблет Powerbank, шише вода, фото-апарат…
 • Отпорност на дожд и до речиси еден час
 • Ноќна рефлексија – суптилна, но лесно воочлива рефлективна линија, претставува корисен и привлечен дизајнерски детал кој мисли на твојата жива глава, да не те собере некој автомобил додека се шеташ покрај улица во текот на ноќта
 • Минималистички дизајн – креиран е од повеќекратниот дизајнер со многубројни признанија – Томас Дрозе, холанѓанец со француско потекло
 • Димензии: 45 x 30 x 16,5cm
 • Голема издржливост и проверен квалитет!
 • Неверојатна краткотрајна понуда! Побрзајте, нарачајте додека можете!

Во оваа понуда не е вклучен Power Bank уред.

Погледни го и додади го соларниот полнач (Power Bank) за кампување, риболов, планинарење и др. или ексклузивната комбинација од дигитален powerbank 16800mAh со 3 USB излези и ПОДАРОК соларен powerbank.