Купи!

Повеќенаменска пегла на пареа

799.00ден

Повеќенаменската и лесно пренослива пегла на пареа е безбедна за сите видови на ткаенини. Совршена е за секаде посебно за патувања.
Дизајнирана е да ја испегла облеката исто како професионалните машини во модната индустрија. Пегла до пет пати побрзо обичните пегли. Нема потреба од даска за пеглање или рамна површина, може да се користи и како вертикална пегла.
* Брзо и лесно ги отстранува сите мириси, а воедно и влакната, трошките, конците и др. честички кои се залепиле на облеката.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 –  Лесна и едноставна за употреба

–   Се полни со дестилирана вода

–   Може да пегла постелнина и свила

–   Безбедна е за пеглање на сите видови ткаенини и материјали

–   Инстант загревање на пареата

–   Големите отвори обезбедуваат моќен проток на пареа,

–   Тежина: 800 грама.

Опис

Повеќенаменската и лесно пренослива пегла на пареа е безбедна за сите видови на ткаенини. Совршена е за секаде посебно за патувања.
Дизајнирана е да ја испегла облеката исто како професионалните машини во модната индустрија. Пегла до пет пати побрзо обичните пегли. Нема потреба од даска за пеглање или рамна површина, може да се користи и како вертикална пегла.
* Брзо и лесно ги отстранува сите мириси, а воедно и влакната, трошките, конците и др. честички кои се залепиле на облеката.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 –  Лесна и едноставна за употреба

–   Се полни со дестилирана вода

–   Може да пегла постелнина и свила

–   Безбедна е за пеглање на сите видови ткаенини и материјали

–   Инстант загревање на пареата

–   Големите отвори обезбедуваат моќен проток на пареа,

–   Тежина: 800 грама.