Купи!

Пар радио-станици (Токи-воки) со домет од 1-3км.

999.00ден

Пар радио станици кои што Ви озможува двонасочна комуникација со домет од 1-3км. Значи на отворен простор дометот може да достигне и до 3км. Исклучиво погодни за планинари, велосипедисти, извидници, кампери, организатори на евенти, обезбедување, групно патување, моторџии и др.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • 2800 mAh литиумска батерија
 • Модул за штедење на струја (battery save CTCSS.DCS)
 • Автоматско пребарување и прикажување на сигналните функции на CTCSS / DCS
 • Двојна интерком функција
 • VOX гласовна функција
 • Број на канали: XX
 • Антена од 10 оми
 • Работи на батерии

СЕТОТ СОДРЖИ:

 • 2 Радио-станици
 • Упатство

Достапни се во неколку бои и тоа: Жолта, розева и црна.

Погледнете ги појаките радио станици: Пар радио станици со домет од 3-5км, или една професионална радио станица со дигитален дисплеј и домет од 10-15км

Опис

Пар радио станици кои што Ви озможува двонасочна комуникација со домет од 1-3км. Значи на отворен простор дометот може да достигне и до 3км. Исклучиво погодни за планинари, велосипедисти, извидници, кампери, организатори на евенти, обезбедување, групно патување, моторџии и др.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • 2800 mAh литиумска батерија
 • Модул за штедење на струја (battery save CTCSS.DCS)
 • Автоматско пребарување и прикажување на сигналните функции на CTCSS / DCS
 • Двојна интерком функција
 • VOX гласовна функција
 • Број на канали: XX
 • Антена од 10 оми
 • Работи на батерииСЕТОТ СОДРЖИ:
 • 2 Радио-станици
 • УпатствоДостапни се во неколку бои и тоа: Жолта, розева и црна.

Погледнете ги појаките радио станици: Пар радио станици со домет од 3-5км, или една професионална радио станица со дигитален дисплеј и домет од 10-15км