Купи!

Отстранувач на гребнатини – Scratch Remover

499.00ден

Гребнатини на Вашиот автомобил или мотор ?
Со Scratch Remvoer тоа повеќе не претставува проблем.

✅ SCRATCH REMOVER е револуционерен лек за коли и мотори што ќе ви заштеди пари и нерви.
✅ Најбрзиот и најлесниот начин за отстранување на гребнатини и ознаки на вашиот автомобил или мотор
✅ Тајната е комерцијална формула која ја пополнува секоја гребнатинка со милион микро честички
Чекор 1: Нанесете од лакот (бр.1) на оштетената област и 1-2 мин. енергично полирајте со чиста памучна крпа. Отстранете го остатокот со влажна крпа.
SCRATCH REMOVER не го полира или гребе вашиот автомобил.
Најголем резултат имаат нови, плитки и некородирани гребнатини.

 

Овој производ не се рефундира или заменува.
Погледнете политика, правила и услови.

Опис

Гребнатини на Вашиот автомобил или мотор ?
Со Scratch Remvoer тоа повеќе не претставува проблем.

✅ SCRATCH REMOVER е револуционерен лек за коли и мотори што ќе ви заштеди пари и нерви.
✅ Најбрзиот и најлесниот начин за отстранување на гребнатини и ознаки на вашиот автомобил или мотор
✅ Тајната е комерцијална формула која ја пополнува секоја гребнатинка со милион микро честички
Чекор 1: Нанесете од лакот (бр.1) на оштетената област и 1-2 мин. енергично полирајте со чиста памучна крпа. Отстранете го остатокот со влажна крпа.
SCRATCH REMOVER не го полира или гребе вашиот автомобил.

Овој производ не се рефундира или заменува.
Погледнете политика, правила и услови.