Купи!

Професионален уред за нега на лицето

499.00ден

Дозволете Вашата убавина да дојде до израз! Имајте нежно, блескаво и чисто лице кое што никого нема да остави рамнодушен!
Кај 78% од луѓето проблемите со акните, црнките и мини гнојните ќесички остануваат присутни и после пубертетот.

Овој професионален уред се грижи за Вашето лице. Располага со 4 различни функции.
Прв уред кој Ви нуди пилинг на кожата, затегнување на лицето, чистење на пори, отстранување на брчки и го забавува стареењето на кожата на лицето.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Сукција поголема од традиционалната сонда за вшмукување комедо
– 5 нивоа, погодни за различна кожа
– Различна вшмукувачка глава, различна функција
Дијамант пилинг на кожата: Врвот за ексфолијација обезбедува неинвазивен третман и го опфаќа горниот слој на кожата за да се отстранат мртвите клетки. Ја прави кожата помазна, со повеќе рафинирана текстура и поцврста со стимулирање на обновата на вашите природни клетки.
Подигнување на лицето: Системот за вакуумско кревање создава нежно стимулирачко дејство на масажа, ја стимулира микроциркулацијата, прави цврста кожа и тесно лице.
Длабоко чистење на порите: Уникатен дизајн со мали тркала така што низ дупките ги цица акните, црнилото или нечистотијата во порите за истите да бидат чисти и да спречуваат појава на акни.
4. Отстранување на брчки: Уникатен дизајн на мала елипсовидна дупка, создава нежна масажа и стимулира до аголот на очите, носот, устата, длабоко влијае во кожата за отстранување на брчките и спречување на „длабока брчка“.

Погледни и друг производ за нега на лицето: Депилатор за лице (надусници, брада, веѓи, врат и др. нежни делови)

УШТЕ 9 ПАРЧИЊА СЕ ОСТАНАТИ ПО НАЈГОЛЕМАТА АКЦИСКА ЦЕНА ДО СЕГА

Опис


Дозволете Вашата убавина да дојде до израз! Имајте нежно, блескаво и чисто лице кое што никого нема да остави рамнодушен!
Кај 78% од луѓето проблемите со акните, црнките и мини гнојните ќесички остануваат присутни и после пубертетот.

Овој професионален уред се грижи за Вашето лице. Располага со 4 различни функции.
Прв уред кој Ви нуди пилинг на кожата, затегнување на лицето, чистење на пори, отстранување на брчки и го забавува стареењето на кожата на лицето.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

– Сукција поголема од традиционалната сонда за вшмукување комедо
– 5 нивоа, погодни за различна кожа
– Различна вшмукувачка глава, различна функција
– Се полни со USB кабел и се карактеризира со лесен и удобен уникатен дизајн
Дијамант пилинг на кожата: Врвот за ексфолијација обезбедува неинвазивен третман и го опфаќа горниот слој на кожата за да се отстранат мртвите клетки. Ја прави кожата помазна, со повеќе рафинирана текстура и поцврста со стимулирање на обновата на вашите природни клетки.
Подигнување на лицето: Системот за вакуумско кревање создава нежно стимулирачко дејство на масажа, ја стимулира микроциркулацијата, прави цврста кожа и тесно лице.
Длабоко чистење на порите: Уникатен дизајн со мали тркала така што низ дупките ги цица акните, црнилото или нечистотијата во порите за истите да бидат чисти и да спречуваат појава на акни.
4. Отстранување на брчки: Уникатен дизајн на мала елипсовидна дупка, создава нежна масажа и стимулира до аголот на очите, носот, устата, длабоко влијае во кожата за отстранување на брчките и спречување на „длабока брчка“.