Купи!

Мини мобилен телефон со Bluetooth (помал од запалка) BM105

1,499.00ден

Мини телефон (помал и од запалка) со слот за сим картичка и Bluetooth. Овие телефони се одличен “backup” за во автомобил, канцеларија, за патувања … каде што во случај да останете без батерија на Вашиот смартфон, доволен ќе Ви биде овој мини мобилен за да контактирате со најблиските. Можете да го носите во џеб, торбица, автомобил … секаде каде што можете да ја сместите Вашата запалка доколку сте пушач.

 • Модел GT Star BM 105
 • Процесор RDA8852
 • Капацитет 24M 32M
 • Мрежа GSM 1800/900
 • MP3 поддршка
 • Bluetooth V2.0
 • Боја: Црна, Сребрена

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

– Јазик: Англиски, италијански, руски, шпански,
– Мрежа: GPRS,
– QWERTY тастатура
– Bluetooth, MP3
– Дисплеј во боја
– Батерија – 300mAh
– Една SIM картичка
– Време на батерија (активен разговор) – околу 3 часа
– Големина: 6,8цм / 2.8цм
– Резолуција на резолуција – 60 ​​* 80
– Стенд бај батерија: 120 часа
– Јачина на батерија – 350mAh
– Мрежа: GSM1900 /1800/900 /850
– Капацитет: 24M 32MCPU: RDA8852
– Големина на дисплеј – 0,66 инчен OLED

СЕТОТ СОДРЖИ:

Мини телефон
Слушалка
Кабел за полнење / за податоци
Батерија
Упатство за употреба

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Погледни го и моделот BM50 мини мобилен телефон

Опис

Мини телефон (помал и од запалка) со слот за сим картичка и Bluetooth. Овие телефони се одличен “backup” за во автомобил, канцеларија, за патувања … каде што во случај да останете без батерија на Вашиот смартфон, доволен ќе Ви биде овој мини мобилен за да контактирате со најблиските. Можете да го носите во џеб, торбица, автомобил … секаде каде што можете да ја сместите Вашата запалка доколку сте пушач.

 • Модел GT Star BM 105
 • Процесор RDA8852
 • Капацитет 24M 32M
 • Мрежа GSM 1800/900
 • MP3 поддршка
 • Bluetooth V2.0
 • Боја: Црна, Сребрена

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

– Јазик: Англиски, италијански, руски, шпански,
– Мрежа: GPRS,
– QWERTY тастатура
– Bluetooth, MP3
– Дисплеј во боја
– Батерија – 300mAh
– Една SIM картичка
– Време на батерија (активен разговор) – околу 3 часа
– Големина: 6,8цм / 2.8цм
– Резолуција на резолуција – 60 ​​* 80
– Стенд бај батерија: 120 часа
– Јачина на батерија – 350mAh
– Мрежа: GSM1900 /1800/900 /850
– Капацитет: 24M 32MCPU: RDA8852
– Големина на дисплеј – 0,66 инчен OLED

СЕТОТ СОДРЖИ:

Мини телефон
Слушалка
Кабел за полнење / за податоци
Батерија
Упатство за употреба

На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

Погледни го и моделот BM50 мини мобилен телефон