Купи!

Магично растегливо црево – 60m

899.00ден

Магично растегливо црево со должина од 60 метри, секогаш добар избор за Вашиот двор, градина, тераса и др. Едноставно и практично се собира после користење и можете да го складирате во минимален простор, мала кутија и др. Изработено е од квалитетен издржлив материјал до 3,5 бари притисок.

  • се растегнува до 60m под воден притисок и се собира веднаш по исклучување на водата
  • компатибилно со сите стандардни приклучоци и продолжетоци за црева за вода
  • составено е од цврсто гумено внатрешно црево и долготрајно најлонско надворешно црево
  • нема виткање, запетлување и прекршување
  • не зафаќа многу простор и е доста практично и компактно, доволно долго да ги извршите сите посакувани задачи*** При употреба прво пуштете слаб млаз вода па потоа зголемете го бидејќи наеднаш ако го оптеретите цревото може да дојде до оштетување.

Погледнете ги и другите големини: Магично растегливо црево од 7,5mмагично растегливо црево од 15mмагично растегливо црево од 22,5m, магично растегливо црево од 30m. и Магично растегливо црево од 45m

Опис

Магично растегливо црево со должина од 60 метри, секогаш добар избор за Вашиот двор, градина, тераса и др. Едноставно и практично се собира после користење и можете да го складирате во минимален простор, мала кутија и др. Изработено е од квалитетен издржлив материјал до 3,5 бари притисок.

  • се растегнува до 60m под воден притисок и се собира веднаш по исклучување на водата
  • компатибилно со сите стандардни приклучоци и продолжетоци за црева за вода
  • составено е од цврсто гумено внатрешно црево и долготрајно најлонско надворешно црево
  • нема виткање, запетлување и прекршување
  • не зафаќа многу простор и е доста практично и компактно, доволно долго да ги извршите сите посакувани задачи*** При употреба прво пуштете слаб млаз вода па потоа зголемете го бидејќи наеднаш ако го оптеретите цревото може да дојде до оштетување.

Погледнете ги и другите големини: Магично растегливо црево од 7,5mмагично растегливо црево од 15mмагично растегливо црево од 22,5m, магично растегливо црево од 30m. и Магично растегливо црево од 45m