Купи!

Магично растегливо црево – 7,5m

499.00ден

Магично растегливо црево со должина од 7,5 метри, секогаш добар избор за Вашиот двор, градина, тераса и др. Едноставно и практично се собира после користење и можете да го складирате во минимален простор, мала кутија и др. Изработено е од квалитетен издржлив материјал до 3,5 бари притисок.

  • се растегнува до 7,5m под воден притисок и се собира веднаш по исклучување на водата
  • компатибилно со сите стандардни приклучоци и продолжетоци за црева за вода
  • составено е од цврсто гумено внатрешно црево и долготрајно најлонско надворешно црево
  • нема виткање, запетлување и прекршување
  • не зафаќа многу простор и е доста практично и компактно, доволно долго да ги извршите сите посакувани задачи*** При употреба прво пуштете слаб млаз вода па потоа зголемете го бидејќи наеднаш ако го оптеретите цревото може да дојде до оштетување.

Погледнете ги и другите големини:  Магично растегливо црево од 15mмагично растегливо црево од 22,5m, Магично растегливо црево од 30m, магично растегливо црево од 45m.

Опис

Магично растегливо црево со должина од 7,5 метри, секогаш добар избор за Вашиот двор, градина, тераса и др. Едноставно и практично се собира после користење и можете да го складирате во минимален простор, мала кутија и др. Изработено е од квалитетен издржлив материјал до 3,5 бари притисок.

  • се растегнува до 7,5m под воден притисок и се собира веднаш по исклучување на водата
  • компатибилно со сите стандардни приклучоци и продолжетоци за црева за вода
  • составено е од цврсто гумено внатрешно црево и долготрајно најлонско надворешно црево
  • нема виткање, запетлување и прекршување
  • не зафаќа многу простор и е доста практично и компактно, доволно долго да ги извршите сите посакувани задачи*** При употреба прво пуштете слаб млаз вода па потоа зголемете го бидејќи наеднаш ако го оптеретите цревото може да дојде до оштетување.

Погледнете ги и другите големини:  Магично растегливо црево од 15mмагично растегливо црево од 22,5m, Магично растегливо црево од 30m, магично растегливо црево од 45m.