Купи!

Воздушно перниче за седење – “Egg Sitter”

399.00ден

Воздушно перниче за седење – „Egg Sitter“ е нов и модерен изум на светските познатите доктори – ортопеди.

Направено е од исклучително квалитетен материјал кој тешко се оштетува, не поти, едноставно само прави да се чувствувате максимално удобно, народно кажано како да „седите на јајца“. Оттаму го добива и името „Egg Sitter“. Коморите полни со воздух овозможуваат удобност која не може да се спореди со ниту една друга подлога за седење. Технологијата со која е направен е позната како “Honeycomb design”. Воздушните ќелии се налик на саќе мед и овозможуваат воздухот еднакво да се пренесува на сите делови од подлогата.
Помага за болки во кичмата, куковите, реуматични болки … особено погодна за шофери или луѓе кои поголемиот ден го минуваат во возила, канцелариски столици и др.

Опис

Воздушно перниче за седење – „Egg Sitter“ е нов и модерен изум на светските познатите доктори – ортопеди.

Направено е од исклучително квалитетен материјал кој тешко се оштетува, не поти, едноставно само прави да се чувствувате максимално удобно, народно кажано како да „седите на јајца“. Оттаму го добива и името „Egg Sitter“. Коморите полни со воздух овозможуваат удобност која не може да се спореди со ниту една друга подлога за седење. Технологијата со која е направен е позната како “Honeycomb design”. Воздушните ќелии се налик на саќе мед и овозможуваат воздухот еднакво да се пренесува на сите делови од подлогата.
Помага за болки во кичмата, куковите, реуматични болки … особено погодна за шофери или луѓе кои поголемиот ден го минуваат во возила, канцелариски столици и др.