FM Mp3 модулатор за во автомобил со Bluetooth

FM Mp3 модулатор за во автомобил со Bluetooth

1,000.00 ден 599.00 ден

Слушајте ги Вашите омилени песни во Вашиот автомобил. Со помош на ФМ модулаторот, на било која ФМ фрекфенција, уредот се врзува за Вашето радио и функционира како MP3 плеер. Има даличински управувач.
Можете да се поврзете со Вашиот смартфон и доколку имате кабелче за истиот, може да функционира како полнач.

Карактеристики:
* Мp3 + WMA
* USB
* SD картичка
* Bluetooth
* Полнач за смартфон

 

Description

Слушајте ги Вашите омилени песни во Вашиот автомобил. Со помош на ФМ модулаторот, на било која ФМ фрекфенција, уредот се врзува за Вашето радио и функционира како MP3 плеер. Има даличински управувач.
Можете да се поврзете со Вашиот смартфон и доколку имате кабелче за истиот, може да функционира како полнач.

Карактеристики:
* Мp3 + WMA
* USB
* SD картичка
* Bluetooth
* Полнач за смартфон

Доколку нарачате веднаш, ќе добиете на подарок средство и сунѓерче за одржување хигиена и заштита на внатрешноста на Вашиот автомобил.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “FM Mp3 модулатор за во автомобил со Bluetooth”

Your email address will not be published.

Go to Top