Машинка/тример 3 во 1 – Yoko

Машинка/тример 3 во 1 – Yoko

1,200.00 ден 799.00 ден

YOKO Тример/машинка три во еден за потстрижување, бричење и тример за нос.
Изгледајте секогаш уредно, отстранете ги несаканите влакнести површини, обликувајте делови од косата, брадата или комплетно избричете ја.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

* Сечило за потстрижување и обликување
* Сечило за бричење
* Тример за нос
* Остри сечила од не’рѓосувачки челик
* Квалитетна батерија и полнач (220-240V 50/60Hz )
* Издржливост со полна батерија 60-тина мин.
* Кабел, четкичка и масло за подмачкување

Погледнете и други модели: Rozia мала, Rozia голема или Gemei

Description

YOKO Тример/машинка три во еден за потстрижување, бричење и тример за нос.
Изгледајте секогаш уредно, отстранете ги несаканите влакнести површини, обликувајте делови од косата, брадата или комплетно избричете ја.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

* Сечило за потстрижување и обликување
* Сечило за бричење
* Тример за нос
* Остри сечила од не’рѓосувачки челик
* Квалитетна батерија и полнач (220-240V 50/60Hz )
* Издржливост со полна батерија 60-тина мин.
* Кабел, четкичка и масло за подмачкување

Погледнете и други модели: Rozia мала, Rozia голема или Gemei

Go to Top