Магнетен појас (пајаче) против болки

Магнетен појас (пајаче) против болки

1,100.00 ден 499.00 ден

Магнетен појас против болки и за правилно држење на телото и ‘рбетниот столб.

Овој појас е изум на светски познатиот доктор и ортопед Др. Левин. Со помош на 12-те стратешки поставени магнети, појасот “Power Magnetic” му дава на телото атлетска форма, ги враќа рамениците на нивното место и придонесува за правилна положба и исправување на ‘рбетниот столб.
Оваа магнетна поддршка за држење на телото помага и да се олесни болката и да го поправи неправилното држење на телото.
Магнетниот појас ги ограничува и ги штити зглобовите и мускулите на торакалниот дел од ‘рбетниот столб.
Благодарејќи на еластичната ткаенина и специјалната изработка, појасот го гушка телото и ги моделира контурите.
Со прилагодливи појаси за да обезбеди максимална удобност кога се носи.
Магнетниот појас за држење на телото има зголемена еластичност, размена на воздух и хигроскопски својства.
Тој совршено може да се носи од страна на мажите и жените на сите возрасти.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

– Магнетен појас за болки во грбот
– Лесен дизајн и удобен за носење
– Материјал: ластик и текстил, еластична ткаенина;
– Му дава на телото атлетска форма
– Ги враќа рамениците на нивното место и го усогласува вратот и ‘рбетот
– 12 моќни магнети за намалување на болката и зголемување на циркулацијата
– Се пере на рака
– Боја: бела
– За мажи и жени

Доколку нарачате веднаш, на подарок ќе добиете еластичен стегач за колено, лакт или зглобови.

Description

Магнетен појас против болки и за правилно држење на телото и ‘рбетниот столб.

Овој појас е изум на светски познатиот доктор и ортопед Др. Левин. Со помош на 12-те стратешки поставени магнети, појасот “Power Magnetic” му дава на телото атлетска форма, ги враќа рамениците на нивното место и придонесува за правилна положба и исправување на ‘рбетниот столб.
Оваа магнетна поддршка за држење на телото помага и да се олесни болката и да го поправи неправилното држење на телото.
Магнетниот појас ги ограничува и ги штити зглобовите и мускулите на торакалниот дел од ‘рбетниот столб.
Благодарејќи на еластичната ткаенина и специјалната изработка, појасот го гушка телото и ги моделира контурите.
Со прилагодливи појаси за да обезбеди максимална удобност кога се носи.
Магнетниот појас за држење на телото има зголемена еластичност, размена на воздух и хигроскопски својства.
Тој совршено може да се носи од страна на мажите и жените на сите возрасти.

СПЕЦИФИКАЦИЈА:

– Магнетен појас за болки во грбот
– Лесен дизајн и удобен за носење
– Материјал: ластик и текстил, еластична ткаенина;
– Му дава на телото атлетска форма
– Ги враќа рамениците на нивното место и го усогласува вратот и ‘рбетот
– 12 моќни магнети за намалување на болката и зголемување на циркулацијата
– Се пере на рака
– Боја: бела
– За мажи и жени

Доколку нарачате веднаш, на подарок ќе добиете еластичен стегач за колено, лакт или зглобови.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Магнетен појас (пајаче) против болки”

Your email address will not be published.

Go to Top