Апаратче за правење сармички во неколку секунди

Апаратче за правење сармички во неколку секунди

590.00 ден 299.00 ден

Направете вкусни сармички за само неколку секунди. Целиот процес е толку едноставен и безбеден што и Вашите најмали и надраги можат да помогнат и да уживаат во правењето совршени сармички од лозов лист, зелка, штавељ и др.
Уживајте во оброкот!

Description

Направете вкусни сармички за само неколку секунди. Целиот процес е толку едноставен и безбеден што и Вашите најмали и надраги можат да помогнат и да уживаат во правењето совршени сармички од лозов лист, зелка, штавељ и др.
Уживајте во оброкот!

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Апаратче за правење сармички во неколку секунди”

Your email address will not be published.

Go to Top