Купи!

Затегнувач за дефинирање на долната вилица

399.00ден

Залиха: 6

SKU: ZV-001 Категорија

Опис

  • Кажете збогум на подбрадокот и опуштените мускули на лицето!
  • Ова помагало за вежбање на вилиците ви нуди вежби за дефинирање на вратот, брадата и лицето
  • Создава ефект на тонирање и контурирање на обликот на лицето, подигнување на опуштената брада/подбрадок и елиминирање на масните наслаги околу вилиците и вратот претворајќи ги во совршена линија во форма на буквата V
  • Отстранете ги брчките на вратот и двојната брада
  • Стимулира 57 мускули на лицето, јаболчниците и вратот со цел да постигне младешки изглед
  • Направен од силикон, без хемиски полнења и опасност од нус-појави, безбеден за користење во устата (материјалот за изработка е истиот кој се употребува за изработка на цуцли за бебиња)
  • Можете да го користите било каде, во било кое време
  • Ќе забележите резултати со само 10мин. секојдневна употреба
  • Начин на употреба: Исплакнете го затегнувачот под млаз млака вода. Поставете го помеѓу горната и долната вилица и загризете. Правете движења како за отворање и затворање на устата 10-15мин. дневно.