Купи!

Робот за чистење – НОВО!

799.00ден

Опис

Дали сте спремни работата да ја препуштите на уред кој ќе се погрижи за хигиената во Вашиот дом??
Овој робот е одличен да се погрижи за ситните нечистотии на Вашиот под. Трошки, влакна, прашина и др. ситни ѓубренца ќе ги вшмука во канистерот без Вие да мрднете со прст. Со сензорот за движење не може да се заглави, самиот врти во сите правци и се движи низ целиот стан.

Наздравје кафе 🙂