Купи!

Водена прскачка подлога/фонтана

799.00ден

Уживајте во водената забава во текот на горештините! Прскачка водена подлога која овозможува безпрекорна забава и освежување во текот на летниот период. Само приклучете го цревото и забавата почнува.
Безбедна и за мали дечиња бидејќи водата не се насобира и не претставува опасност ниту за најмалите.

Дијаметар околу 1.5м.

Опис

Уживајте во водената забава во текот на горештините! Прскачка водена подлога која овозможува безпрекорна забава и освежување во текот на летниот период. Само приклучете го цревото и забавата почнува.
Безбедна и за мали дечиња бидејќи водата не се насобира и не претставува опасност ниту за најмалите.

Дијаметар околу 1.5м.