Купи!

Средство против лебарки и др. инсекти – 100% ефикасно

499.00ден

ЗА ДВЕ НАРАЧАНИ ДОБИВАТЕ ТРЕТО НА ПОДАРОК (2+1)
Залиха: 6

Опис

Гел против лебарки Roach Doctor

Овој гел има неколку предности во однос на другите производи. Направен е од безбедни состојки и нема карактеристичен непријатен мирис. Гелот е многу лесен за употреба. Ваша задача е да нанесете производ со шприц во различни делови од куќата. Не мора да го собирате гелот бидејќи доаѓа во посебен сад. Со шприц, лесно можете да стигнете дури и до најоддалечените агли на станот. Главната работа е дека за неколку дена, непоканети гости ќе исчезнат од вашиот дом. Гелот е погоден за елиминирање не само на лебарки, туку и на други инсекти.

ДОКОЛКУ НЕМАТЕ РЕЗУЛТАТИ ВО РОК ОД 24 ЧАСА, ВИ ГИ ВРАЌАМЕ ПАРИТЕ!
100% ГАРАНЦИЈА 

КАРАКТЕРИСКИКИ:

Тежина: 79 грама;

Волумен: 30 грама;

Димензии на пакетот: 24 x 14 x 2,7 cm.