Купи!

Екстра сецко за компири

699.00ден

Производот е направен од високо квалитетен 18/8 не’рѓосувачки челик. Сецкото дава одлични форми на чипс компир во две димензии и голеини. Истиот се расклопува многу лесно и е едноставен за чистење и може да се пере во машина за миење садови.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Изработено од 18/8 нерѓосувачки челик со цврсти пластични додатоци.
 • Само ставете го компирот и притиснете ја рачката
 • Заменливите калапи создаваат две различни големини на чипсови – 12 × 12mm или 9 × 9mm.
 • Гумените ногарки ја спречуваат машината да не се лизне.
 • Безбедно миење.

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:

 • Чипс Сечило за Компир
 • Решетка за сечење од 9 × 9мм.
 • Решетка за сечење од 12 12мм.
 • Димензии: 26 × 9,5 × 12,5 см

Опис

Производот е направен од високо квалитетен 18/8 не’рѓосувачки челик. Сецкото дава одлични форми на чипс компир во две димензии и голеини. Истиот се расклопува многу лесно и е едноставен за чистење и може да се пере во машина за миење садови.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

 • Изработено од 18/8 нерѓосувачки челик со цврсти пластични додатоци.
 • Само ставете го компирот и притиснете ја рачката
 • Заменливите калапи создаваат две различни големини на чипсови – 12 × 12mm или 9 × 9mm.
 • Гумените ногарки ја спречуваат машината да не се лизне.
 • Безбедно миење.

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:

 • Чипс Сечило за Компир
 • Решетка за сечење од 9 × 9мм.
 • Решетка за сечење од 12 12мм.
 • Димензии: 26 × 9,5 × 12,5 см