Купи!

Пепелник со вакум

399.00ден

ПОНУДАТА ВАЖИ САМО ВО НАРЕДНИТЕ 15 МИНУТИ.
Залиха: 3

Опис

Одличен новитет за сите пушачи кои не сакаат во домот или работното место да се чувствува мирис на цигари.
Додека цигарата стои во пепелникот, целиот дим се вшмукува во внатрешноста на пепелникот. Преку два филтри се претвара во прав и останува долу во канистерот. Потоа само истресете го и исплакнете ги филтрите.

Никогаш повеќе нема да осетите мирис на цигари во просторијата каде што пушите.

Вакумот се вклучува на копче, престанува сам по одредено време, а можете и мануелно да го исклучите на истото копче.
Работи на батерии.