Купи!

Ретро Нинтендо со 3000 игри

999.00ден

Одличен уред за забава кај сите генерации! Повозрасните ќе се вратат во младоста, а помладите ќе осетат дел од младоста на нивните родители! Уживајте, забавувајте се со 620 различни вградени игри. Инсталација и поврзување со телевизор за само неколку минути! На овој производ ДОСТАВАТА Е БЕСПЛАТНА!

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Конзола: 8-битна
Игри: 620 различни
ТВ сигнал: NTSC/PAL
ТВ статус: A.V.
Струја: AC 110-220V
Аутпут: DC 6V-150mA
Материјал: ABS
ДИМЕНЗИИ:
Product weight: 0.4700 kg
Product size: 13.00 x 10.00 x 4.50 cm / 5.12 x 3.94 x 1.77 inches

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:
1 x Нинтендо
2 x Џоистици / контролери
1 x Аудио / Видео кабел за ТВ
1 x Адаптер
1 x Упатство

Опис

Одличен уред за забава кај сите генерации! Повозрасните ќе се вратат во младоста, а помладите ќе осетат дел од младоста на нивните родители! Уживајте, забавувајте се со 620 различни вградени игри. Инсталација и поврзување со телевизор за само неколку минути!

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Конзола: 8-битна
Игри: 3000 различни
ТВ сигнал: NTSC/PAL
ТВ статус: A.V.
Струја: AC 110-220V
Аутпут: DC 6V-150mA
Материјал: ABS
ДИМЕНЗИИ:
Product weight: 0.4700 kg
Product size: 13.00 x 10.00 x 4.50 cm / 5.12 x 3.94 x 1.77 inches

СЕТОТ ВКЛУЧУВА:
1 x Нинтендо
2 x Џоистици / контролери
1 x Аудио / Видео кабел за ТВ
1 x Адаптер
1 x Упатство