Купи!

MYAI SMART TV BOX со илјадници канали + 5G

2,299.00ден

Опис

Уживајте во преку 25.000 канали со спорт, филмови, музика, документарни емистии, новости и мн. др. содржини од целиот свет!
Сега со најновиот модел на MYAI и тоа со поддрша на 5G!

НЕМА ПОВЕЌЕ МЕСЕЧНИ ПРЕТПЛАТИ!!

Еднократно го купувате уредот и се што е потребно е да имате само интернет конекција. Имате можност да гледате бесплатно илјадници ТВ КАНАЛИ преку Green Balkan, исто така тв боксот нуди опција и да гледате iptv доколку имате некаде претплатено.

КАРАКТЕРИСТИКИ:

Конекција Dual Band WIFI 2.4G+5G / HDMI/Ethernet/USB 3.0
Бренд CICCI
Поддржани сервиси Browser, Netflix, Google Play Store, Hulu Plus, YouTube
Тежина 0.36 кг
Меморија 8+128 GB
Димензии 4.13 x 4.13 x 0.75 инчи
Контрола Далечински управувач
Резолуција 4K UCD – 3840×2160

За бесплатен пристап до илјадници канали вршите поставување на адони на соодветни билдови и ужувате во бесплатната телевизија. Исто така имате можност доколку сакате да си плаќате сервис како IPTV некаде онлајн или локално доколку некој нуди и преку андроид боксот да уживате во сите можни програми и најнови филмови.

СЕТОТ СОДРЖИ:

1 андроид ТВ уред
1 далечински управувач
1 HDMI кабелче
1 напонски кабел
1 упатство за користење

Погледни и други Андроид ТВ боксови како најновиот и најдобар модел досега донесен во Македонија – Q96 со 8+128GB + 5G и тоа со QUAD CORE или четиријадрен процесор или послабиот модел на MXQ 4+32GB за 1999 ден.